Bezoekjes

In omgeving Purmerend en wijde omgeving verzorgt HoorWieKloptDaar huis-, verenigings- school, kinderdagverblijf en bedrijfsbezoekjes van Sinterklaas en zijn Pieten.

Wij zijn het gehele jaar te boeken voor een onvergetelijk bezoek bij uw thuis, school, kinderdagverblijf bedrijf, kantine of vereniging. U kunt ons altijd bereiken via info@hoorwiekloptdaar.nl

Sinterklaas komt Natuurlijk met zijn baard en haar goed gekapt en in zijn mooiste tabberd.

Natuurlijk weet hij alles wat er rond hem aan nieuws op de TV te zien is waardoor hij altijd kan inspelen op reacties van de kinderen.

De Pieten dragen hun eigen unieke pakken welk speciaal door de modepiet voor hun gemaakt is waardoor Hoorwiekloptdaar

hun eigen stijl heeft. Natuurlijk zijn de Pieten netjes verzorgd, goed gehumeurd en op de hoogte van wat er bij de kinderen speelt.

Tarieven
Een onvergetelijk bezoek aan huis, van Sint en zijn Pieten, duurt 20 min. In Purmerend rekenen wij hiervoor 90 euro, daarbuiten is de prijs op aanvraag.

Voor bezoekjes aan bedrijven en verenigingen, of als u speciale wensen heeft, verzoeken wij om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Reserveren
Sinterklaas legt zijn bezoekjes af vanaf de landelijke intocht tot en met 5 december, daarna vertrekt hij weer naar Spanje om zich op te laden en voor te bereiden voor zijn volgende bezoek aan Nederland en België.

Reserveren voor het volgende jaar kan vanaf het moment dat de stoomboot koers zet naar Spanje en tijdig reserveren is sterk aan te raden want de agenda zit steeds sneller vol.

Tel:       0251-316903
Mobiel   06-24883267