Hoofd Piet

Goedemorgen, middag, avond of misschien wel nacht,

Ook ik mag me voorstellen via deze leuke site, best moeilijk als je bedenkt dat iedereen hier kan lezen wat mij een beetje bezig houdt en vooral moeilijk omdat jullie me niet echt vaak meer tegenkomen.
Vroeger kwam ik echt overal en heb hier erg van genoten, de laatste jaren heeft Sinterklaas mij een beetje rust gegeven.

Sinterklaas had het idee dat ik me beter bezig kon houden met andere belangrijke dingen, natuurlijk wilde ik dit niet maar ongemerkt had ik het toch wel heel erg druk. Uiteindelijk hebben we besloten dat ik de intocht van Purmerend blijf doen, tijdens deze intocht zie ik dan in ieder geval alle lieve kinderen van Purmerend en voor de rest doe ik het dan toch maar wat rustiger aan.

Toch kan ik jullie vertellen dat ik er stiekem toch wel een beetje bij ben, van Sinterklaas hoor ik natuurlijk de verhalen die hij meemaakt en nemen we de namen even door met het grote boek erbij. Iedereen bespreken we even en heel af en toe ga ik ’s avonds nog wel eens kijken hoe het met jullie gaat. Het doet me goed om dan iedereen in z’n bedje te zien liggen en het is zo leuk om sommige kinderen dan met hun duimpje in hun mond te zien dromen.

Ik wil jullie allemaal in ieder geval heel erg bedanken voor de leuke tijd tijdens onze bezoekjes en weet zeker dat we elkaar ooit wel weer eens tegen komen, ik hoop jullie in ieder geval weer te zien tijdens de intocht in Purmerend.

Heel veel zwarte pieten kusjes van....

Hoofd Piet